top of page
CÆCILIA Lejrleder / børnekoordinator

24 år, bor på Frederiksberg, studerer uddannelsesvidenskab og arbejder på en sikret institution.

Del af URK siden 2014.

MEKKE Lejrleder / børnekoordinator

30 år, bor i Valby, læser kandidat i pædagogik og uddannelsesstudier + psykologi.

Del af URK siden 2016

HENRIK Lejrleder / økonomikoordinator

37 år, bor i Nordvest, arbejder som konsulent

Del af URK siden 2006

 

ROALD Lejrleder / økonomikoordinator

29 år, bor i København og arbejder som softwareudvikler.

Del af URK siden 2010.

INFO SLARAFFENLEJREN

Selvværd og gåpåmod

De børn der tager på Slaraffenlejren har en ting til fælles. De trænger til kontakt med andre mennesker, opmærksomhed og omsorg. Slaraffenlejrens børn har brug for positive oplevelser, der kan styrke deres følelse af selvværd og give dem gåpåmod. 

Slaraffenlejren er en spontan sommerlejr 

Der er sjældent lagt alt for mange planer på forhånd, så der er plads til spontane indfald og skøre ideer. De fleste ting planlægges løbende, mens de store arrangementer ofte fastlægges på forhånd. En tur til hoppepude-elskernes paradis, Sommerland Sjælland står højt på ønskelisten, ofte i selskab med klorvandets renvaskende talenter. 

Vores lejr har ikke kun barnet i centrum, men også den nok så vigtige barnlige sjæl. Vores frivillige hjælperes hænder og legesyge engagement er lige så uundværligt som deres gejst og vilje til at gøre ugen til et åndehul, der gør en forskel for vores børnegruppe. Vi begrænses ikke af faste rammer eller principper. Vi læser børnegruppen gennem ugen og tilpasser vores program og ressourcer, så både børn og voksne føler sig tilpas, til stede og kan rejse hjem med en hjertevarm og livgivende oplevelse. 

Lejrstedet

Slaraffenlejren har holdt til på Nordsjællands Efterskole siden 2015.

Omgivet af marker og skøn natur fremstår den røde murstensbygning med tilbygninger og annekser som en sand perle i det nordsjællandske. Foruden den tilstødende skov, som står til vores fulde afbenyttelse, findes der boldbaner, beachvolleybane, multihal, bålplads mm., der alt sammen danner ramme for aktiviteter og hyggestunder i løbet af ugen. 

Efterskolens moderne faciliteter gør det til en fornøjelse at være med på lejr, uagtet om man er med som køkkenhjælper, hjælper, lejrleder eller deltager. De rummelige og hyggelige firepersoners værelser er garant for at både deltagere og hjælpere kan få en ordentlig nats søvn inden efterskolen indtages til dagens mange aktiviteter.

 

Adressen er:

Nordsjællands Efterskole

Aggebovej 34

3200 Helsinge

 

Kontakt Slaraffenlejren

slaraffenlejren@urkmail.dk

INFO UNGDOMMENS RØDE KORS

Hver sommer inviterer Ungdommens Røde Kors mere end 1500 børn og unge på ferielejr. Ferielejrene er et tilbud til børn og unge, der har brug for og lyst til en uges sommerferie sammen med andre børn og unge. Langt de fleste børn og unge kommer fra familier, hvor der hverken er tid, overskud eller økonomi til at tage på ferie. Nogle er ensomme og mangler kammerater, andre har forskellige former for handicap. 

 

Ferielejrene afholdes hvert år i juli måned og tæller 19 ferielejre for børn mellem 7 og 13 år og 3 lejre for unge mellem 14 og 18 år. Lejrene foregår forskellige steder i Danmark, på nær en af ungdomslejrene der afholdes i Sverige og en vinterferielejr som afholdes i Norge. På hver lejr er der ca. 60 børn eller unge, ca. 25 hjælpere, et køkkenhold og en lejrledelse.

 

Kontakt Ungdommens Røde Kors

www.urk.dk

bottom of page