top of page

Dann har været hjælper i 4 år og elsker lejr

Hvorfor jeg er hjælper på Slaraffenlejr? Det er jeg, fordi det giver mig et kick at se andre mennesker glade. Det er fedt for mig at være en del af en uforglemmelig oplevelse for børnene. Jeg har tænkt mig at tage afsted igen, for femte år i træk, fordi jeg har fundet ud af, at ferielejren giver mig sindssygt meget personligt tilbage. Erfaringer som jeg kan bruge i mange andre sammenhænge i min hverdag. 

CHRISTINA  Hjælper

Christina er vores "lejrmomse" på 14. år

Projektet giver mening for mig, fordi jeg har et stort personligt overskud i hverdagen. Det overskud af glæde og nærvær giver jeg videre til børn som har et savn på den konto. Hver sommer, når jeg står klar med nærvær og papsværd i hånden, bliver jeg mødt af en flok unger som giver dobbelt så meget tilbage. Selvom jeg har rundet de 40, så er det fantastisk at tilbringe en uge med en flok hjælpere i alle aldre... og 80 unger med raketter i måsen.

 

DANN  Hjælper
BLIV FRIVLILLIG HJÆLPER

HER FINDER DU INFORMATION OM DET AT VÆRE HJÆLPER PÅ SLARAFFENLEJREN

For at blive en del af et hjælperteamet, skal du være parat til at give en hånd med, hvor der er brug for det. Når du er hjælper, er du bl.a. med til at arrangere ferielejrenes aktiviteter, så alle børn og unge kan være med og have det sjovt. 

Giv go’e oplevelser

Kanotur, skattejagt, fodboldkamp, rappelling, vikingeleg, fisketur, mini-OL, bondegårdsbesøg, overlevelsestur, sæbekassebil Grand Prix, besøg af gøglere og musikere er blot et lille udpluk af, hvad hjælpere på ferielejrene i tidens løb har fundet på at lave sammen med ferielejrenes børn og unge. 

Mød nye mennesker

Ferielejrene er en begivenhed, hvor mennesker mødes og venskaber spirer. Sammen med ca. 50 andre indgår du i et team, hvor du hurtigt oplever et stærkt sammenhold. For nogle er det første gang, de er med som hjælpere. For andre er det en hyggelig tradition gennem mange år. 

Grib udfordringen
For at blive hjælper på en ferielejr skal du: 

Være fyldt 18 år
Have lyst til at give en flok energifyldte børn en uforglemmelig oplevelse. 
Kunne tage en uge ud af din kalender i juli måned.
Have lyst til at give noget af dig selv. 
Være spængfyldt med godt humør og gåpåmod.
 

Rustet til at være hjælper 

Hvert år afholder vi en Forberedelsesweekend, hvor vi introducerer forskellige redskaber, for at du kan være parat til mødet med børnene. Vi bruger samtidig weekenden til at forberede aktiviteter til lejren.

 

Koster det noget?

Som udgangspunkt har du ingen udgifter som hjælper på lejren. Dog afholder vi en fest, når lejren er slut, hvor der betales 200 kr. for at deltage. Det er naturligvis frivilligt om du deltager, men vi anbefaler at alle deltager, da det er en god og sjov måde at afslutte lejren på.

 

Digital ansøgning finder sted fra 15. december.

 

Ansøgningsfristen er 1. marts.

 

Du kan finde et link til ansøgning på forsiden.
 

For yderligere indformation kan du kontakte en af os på 70 20 76 16 eller kontakt@slaraffenlejr.dk

 

Du kan også kigge forbi Ungdommens Røde Kors' hjemmeside www.urk.dk

bottom of page